Onafhankelijk adviseur

Onafhankelijk adviseur

Natuurlijk ga je er van uit dat de bouw van het zwembad vlekkeloos verloopt. Dat is echter niet altijd het geval. In eerste instantie zullen partijen altijd proberen om het geschil onderling op te lossen. Als dit niet lukt zal een rechter een uitspraak moeten doen. In dat geval kan Gerrit Heuff als onafhankelijk en deskundig adviseur door de rechter of de advocaten van de partijen aangesteld worden.

Voorwaarde is dat we de betrokken partij(en) niet kennen. Om belangenverstrengeling te voorkomen garanderen we bovendien dat we buiten de kosten voor onderzoek en rapportages geen andere omzetten genereren bij de partijen.

Wilt u het geschil buiten de rechtbank oplossen? Ook dan kan Gerrit Heuff als onafhankelijk adviseur optreden. Hierbij moet wel aangetekend worden dat we in dat geval niet meer ingehuurd kunnen worden als eralsnog via de rechter een uitspraak moet worden gedaan.

Specialisaties

Heuff Zwembaden & Wellness ontwerpt, adviseert en begeleidt voor de aanleg van een zwembad. De feitelijke bouw wordt door andere partijen uitgevoerd. Onze toegevoegde waarde zit in de jarenlange technische kennis en ervaring op het gebied van alle soorten zwembaden.

Buitenzwembaden

Van grondverzet tot eenvoudig onderhoud

Binnenzwembaden

Aandacht voor energieverbruik en comfort

Zelfbouwzwembaden

Begeleiding van de handige doe-het-zelvers