Over Heuff Zwembaden

Heuff Zwembaden en Wellness

Heuff Zwembaden & Wellness is uit pure hobby ontstaan.

De eerste zwembaden van de hand van oprichter en eigenaar Gerrit Heuff bouwde hij uit liefhebberij en interesse voor techniek. Hij kwam daarbij voor vele technische uitdagingen te staan. Uiteindelijk resulteerde dit in Heuff Zwembaden & Wellness. Sinds jaar en dag stellen wij techniek vóór esthetiek. Want van een fraai zwembad dat niet comfortabel of onderhoudsvriendelijk is kan niet optimaal genoten worden.

Door een motorongeval in 2019 heeft Gerrit Heuff het roer om moeten gooien voor Heuff Zwembaden & Wellness. Zelf zwembaden bouwen zit er door de zware werkzaamheden voor hem niet meer in. Maar zijn kennis en ervaring op het gebied van zwembadtechniek zijn nog steeds de essentie van het bedrijf. Deze gebruikt hij nu door zwembaden te ontwerpen, klanten te adviseren bij de bouw van binnenzwembaden, buitenzwembaden en zelfbouwzwembaden en te bemiddelen bij geschillen als onafhankelijk deskundige. Hij werkt nauw samen met aannemers, hoveniers en (tuin)architecten uit de omgeving.

Zwembadtechniek is leidend

In het verleden waren de bouwtechnieken en materialen voor de zwembadbouw en zwembadverwarming bij lange na niet van de kwaliteit en technisch vernuft zoals wij deze nu kennen. Ook het zwembadonderhoud  nam erg veel tijd in beslag. Over milieubewust isoleren en verwarmen werd al helemaal niet nagedacht.

Voor Heuff zijn juist deze punten altijd een uitdaging geweest om te verbeteren en te moderniseren. Door de jaren heen hebben we regelmatig voor grote uitdagingen gestaan op het gebied van de technische installatie van een zwembad. Door eigen onderzoek en maatwerk hebben we al deze problemen naar volle tevredenheid opgelost.

Door die ervaringen kunnen we inmiddels met trots zeggen dat de technische installatie van een ‘Heuff-zwembad’ het neusje van de zalm is.

Specialisaties

Heuff Zwembaden & Wellness ontwerpt, adviseert en begeleidt voor de aanleg van een zwembad. De feitelijke bouw wordt door andere partijen uitgevoerd. Onze toegevoegde waarde zit in de jarenlange technische kennis en ervaring op het gebied van alle soorten zwembaden.

Buitenzwembaden

Van grondverzet tot eenvoudig onderhoud

Binnenzwembaden

Aandacht voor energieverbruik en comfort

Zelfbouwzwembaden

Begeleiding van de handige doe-het-zelvers

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.