Zwembadoverkappingen

Zwembadoverkappingen

Een zwembad in uw tuin is natuurlijk heerlijk, maar met het Nederlandse klimaat kunt u er misschien niet zo vaak van genieten als u zou willen. Daarom biedt Heuff Zwembaden & Wellness ook zwembadoverkappingen aan. Als officiële dealer van de hoogwaardige zwembadoverkappingen van AURA zijn we in staat om snel te leveren en een service en garantie te bieden die passen bij een overkapping uit het topsegment.

AURA zwembadoverkappingen

De zwembadoverkappingen van AURA behoren tot de absolute top. Zowel in productontwerp als in kwaliteit loopt AURA ver voorop in vergelijking met andere leveranciers. Bovendien is het geavanceerde productieproces zodanig ingericht dat ze normaal gesproken een levertijd van slechts zes weken kunnen garanderen, ongeacht het seizoen of product.

AURA biedt een ruime keus aan modellen: van de gekende ronde zwembadoverkappingen tot ultra moderne, uiterst vlakke design zwembadafdekkingen uitgevoerd in veiligheidsglas. Download de uitgebreide brochure voor inspiratie en mogelijkheden.

Bezoek de showroom van AURA zwembadoverkappingen

Vindt u het lastig om uw keuze aan de hand van een brochure te maken? Dan nemen we u graag mee naar de AURA Benelux Showroom in Valkenswaard waar u de prachtige overkappingen zelf kunt aanschouwen en we u uitgebreid kunnen adviseren aan de hand van de showmodellen.